PUMA

Swim Side Tie Bikini Bottom Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Puma
Merk kleurnaam Red
Merk product code 100000087
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Middelhoog

Ben je op zoek naar een trendy en milieubewuste bikini voor dames? Dan is de Swim Side Tie Bikini Bottom van Puma de perfecte keuze voor jou. Deze bikini behoort tot de categorie Bikini's en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen bevallen.

Deze bikini is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzame mode-industrie. Het materiaal is van hoge kwaliteit en voelt comfortabel aan op je huid. Daarnaast is de bikini nauwsluitend en heeft een middelhoge taillehoogte, waardoor het je figuur flatteert en zorgt voor een zelfverzekerde look.

De Swim Side Tie Bikini Bottom is ontworpen door het bekende merk Puma en heeft een opvallende rode kleur. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze bikini is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 100000087 weet je zeker dat je een authentiek Puma-product in handen hebt.

Of je nu naar het strand gaat, een zwembadfeestje hebt of gewoon wilt genieten van de zon, deze bikini is een must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel vandaag nog je eigen Swim Side Tie Bikini Bottom en maak een statement met je stijl en je inzet voor duurzaamheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies