PUMA

Swim High Waist Brief 1P Black Combo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Puma
Merk kleurnaam Black Combo
Merk product code 701211029
Pasvorm Regular
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame bikini? Dan is de Swim High Waist Brief 1P van Puma perfect voor jou! Deze bikini behoort tot de categorie Bikini's en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze bikini is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor het niet alleen trendy is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het materiaal is van hoge kwaliteit en voelt comfortabel aan op de huid.

De Swim High Waist Brief 1P heeft een regular pasvorm, waardoor het mooi aansluit op je lichaam. Het is ontworpen om je rondingen te accentueren en je zelfverzekerd te laten voelen op het strand of bij het zwembad.

Deze bikini is uitgevoerd in de kleur Black Combo, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Het merk Puma staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Swim High Waist Brief 1P laten ze zien waarom.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van deze bikini, raden we aan om het op 30 graden te wassen. Op deze manier blijft de kleur behouden en blijft de bikini er als nieuw uitzien.

Met de Swim High Waist Brief 1P van Puma ben je klaar om te stralen op het strand of bij het zwembad. Bestel nu en geniet van een trendy en duurzame bikini-ervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies