Tommy Hilfiger

One Piece Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Nylon
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Red
Merk product code UW0UW04126
Uv bescherming Ja, 100%

Op zoek naar een trendy badpak dat zowel stijlvol als milieuvriendelijk is? Dan is de One Piece van Tommy Hilfiger perfect voor jou! Dit badpak behoort tot de categorie Badpakken en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn opvallende rode kleur en het iconische Tommy Hilfiger-merklogo straal je zelfvertrouwen en klasse uit.

Wat dit badpak echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled nylon. Door te kiezen voor duurzaamheid draag je bij aan een betere toekomst voor onze planeet. Daarnaast biedt de One Piece ook nog eens 100% UV-bescherming, zodat je onbezorgd kunt genieten van de zon.

Met de unieke productcode UW0UW04126 ben je verzekerd van een authentiek Tommy Hilfiger-item. Dit badpak is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. Het merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige materialen, en de One Piece is daar geen uitzondering op.

Of je nu een dagje naar het strand gaat of een duik neemt in het zwembad, met de One Piece van Tommy Hilfiger ben je altijd in stijl. Bestel vandaag nog dit prachtige badpak en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies