Trixie

Onesie Long Bright Bloom

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Bright Bloom
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gebloemd

Ben je op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je kleintje? Dan is de Onesie Long van Trixie de perfecte keuze! Dit rompertje behoort tot de categorie "Rompertjes" en is speciaal ontworpen voor baby's. Gemaakt van organisch katoen, biedt het een zachte en ademende stof die perfect is voor de gevoelige huid van je kleintje.

De Onesie Long in de kleur "Bright Bloom" van het merk Trixie is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn lange mouwen is het ideaal voor koelere dagen en biedt het extra warmte en comfort. Het gebloemde patroon voegt een speelse en vrolijke touch toe aan het rompertje, waardoor je kleintje er nog schattiger uitziet!

Als je op zoek bent naar een rompertje dat zowel comfortabel als trendy is, dan is de Onesie Long van Trixie de juiste keuze. Gemaakt van organisch katoen, biedt het de beste kwaliteit voor je baby. Met zijn lange mouwen en gebloemde patroon is dit rompertje perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en geef je kleintje de stijlvolle look die hij verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies