Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
nuuroo

Dia Swim Suit Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Nuuroo
Merk kleurnaam Sand
Merk product code NU276

Op zoek naar een stijlvol badpak voor kinderen? Dan is de Dia Swim Suit van Nuuroo precies wat je nodig hebt! Dit badpak behoort tot de categorie Badpakken en is perfect voor jonge zwemmers. Met zijn duurzame eigenschappen en trendy design zal dit badpak zeker in de smaak vallen.

Het Dia Swim Suit is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens comfortabel zit. Het materiaal is van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende pasvorm, zodat je kind zich vrij kan bewegen in het water.

Het merk Nuuroo staat bekend om zijn innovatieve en trendy ontwerpen, en het Dia Swim Suit is daar geen uitzondering op. Met de kleur Sand en de productcode NU276 is dit badpak een echte eyecatcher. Je kind zal stralen in dit modieuze badpak!

Of je nu naar het strand gaat, naar het zwembad of gewoon lekker in de tuin wilt spelen, het Dia Swim Suit is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef je kind een geweldige zwemervaring met dit prachtige badpak van Nuuroo!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies