Noppies

Girls Jacket Linden Reversible Dark Sapphire

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Polyester
Merk Noppies
Merk kleurnaam Dark Sapphire
Merk product code 2473018
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een schattig en praktisch winterjasje voor je kleintje? Dan is de Girls Jacket Linden Reversible van Noppies de perfecte keuze! Dit jasje behoort tot de categorie Winterjassen en is speciaal ontworpen voor baby's.

Gemaakt van hoogwaardig polyester, biedt dit jasje optimale warmte en comfort tijdens koude winterdagen. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zodat je kleintje er lang van kan genieten.

De Girls Jacket Linden Reversible is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor het aan- en uittrekken een fluitje van een cent is. Geen gedoe meer met knopen of drukkers! Dit jasje is ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit.

Het merk Noppies staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Girls Jacket Linden Reversible is geen uitzondering. Met de donkerblauwe kleur genaamd "Dark Sapphire" is dit jasje een tijdloze toevoeging aan de garderobe van je kleintje.

De Girls Jacket Linden Reversible heeft een unieke productcode van 2473018, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of het nu gaat om online winkelen of in een fysieke winkel, deze code maakt het vinden van dit jasje een fluitje van een cent.

Wacht niet langer en geef je kleintje de warmte en stijl die ze verdienen met de Girls Jacket Linden Reversible van Noppies. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een modieuze winter!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies