MarMar Copenhagen

Jules Modal New Born Grey Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Modal
Merk MarMar Copenhagen
Merk kleurnaam Grey Melange
Merk product code 100-110-28
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele trui voor je pasgeboren kind? Dan is de Jules Modal New Born trui van MarMar Copenhagen perfect voor jou! Deze trui behoort tot de categorie Truien en is speciaal ontworpen voor kinderen. Gemaakt van zacht en ademend modal materiaal, zal je kleintje zich de hele dag comfortabel voelen.

De Jules Modal New Born trui is ontworpen door het bekende merk MarMar Copenhagen. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie, staan ze bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze trui is uitgevoerd in de kleur Grey Melange, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Met de lange mouwen van deze trui blijft je kindje lekker warm, zelfs op koudere dagen. De effen patroon geeft de trui een minimalistische uitstraling, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De productcode van deze trui is 100-110-28, zodat je precies weet welke variant je bestelt.

Kies voor comfort en stijl met de Jules Modal New Born trui van MarMar Copenhagen. Bestel vandaag nog en geef je kindje een trendy en comfortabele outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies