Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
MarMar Copenhagen

Belita Modal New Born Gentle White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Modal
Merk MarMar Copenhagen
Merk kleurnaam Gentle White
Merk product code 100-110-05
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen
Serie Belita

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol rompertje voor je pasgeboren baby? Dan is de Belita Modal New Born van MarMar Copenhagen precies wat je nodig hebt. Dit rompertje behoort tot de categorie "Rompertjes" en is speciaal ontworpen voor baby's.

De Belita Modal New Born is gemaakt van hoogwaardig modal materiaal, waardoor het rompertje zacht en ademend is. Dit zorgt ervoor dat je kleintje zich de hele dag comfortabel voelt. Het rompertje is ontworpen door het bekende merk MarMar Copenhagen, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

De Belita Modal New Born heeft een prachtige kleur genaamd "Gentle White", wat perfect is voor zowel jongens als meisjes. Het rompertje heeft lange mouwen, waardoor het ideaal is voor koudere dagen of om onder andere kledingstukken te dragen. Het effen patroon geeft het rompertje een tijdloze uitstraling.

De Belita Modal New Born maakt deel uit van de Belita serie, wat betekent dat je het rompertje kunt combineren met andere items uit dezelfde serie voor een complete en trendy look. Met de unieke productcode "100-110-05" kun je dit rompertje eenvoudig terugvinden in onze winkel.

Kies voor comfort en stijl met de Belita Modal New Born van MarMar Copenhagen. Bestel vandaag nog en geef je baby de beste start in de wereld van mode!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies