Little Indians

Onesie Longsleeve Dots Canyon Clay

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Canyon Clay
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gestipt
Type sluiting Druksluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je kleintje? Dan is de Onesie Longsleeve Dots van Little Indians precies wat je nodig hebt! Dit rompertje behoort tot de categorie Rompertjes en is speciaal ontworpen voor baby's.

Gemaakt van organisch katoen, biedt deze romper niet alleen een zachte en ademende stof, maar ook een duurzame keuze voor jouw kleintje. Het materiaal zorgt ervoor dat je baby zich comfortabel voelt, terwijl het tegelijkertijd vriendelijk is voor de planeet.

Little Indians is een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy babykleding. Met de Onesie Longsleeve Dots ben je verzekerd van een stijlvolle toevoeging aan de garderobe van je kleintje.

De kleur van deze romper is Canyon Clay, een prachtige tint die perfect past bij de schattige stippenprint. Met lange mouwen is dit rompertje ideaal voor de koudere dagen, waardoor je baby warm en knus blijft.

De pasvorm van deze romper is regular, wat betekent dat het comfortabel en gemakkelijk te dragen is voor je kleintje. De druksluiting zorgt ervoor dat het aan- en uitkleden een fluitje van een cent is, waardoor jij en je baby meer tijd kunnen besteden aan leuke activiteiten samen.

De Onesie Longsleeve Dots heeft een gestipt patroon dat een speelse en vrolijke uitstraling geeft. Het voegt een leuke twist toe aan de outfit van je kleintje en maakt het nog schattiger.

Met wasvoorschriften van 30 graden is het onderhouden van deze romper eenvoudig. Je kunt het gemakkelijk wassen en ervoor zorgen dat het er altijd fris uitziet voor je kleintje.

Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de Onesie Longsleeve Dots van Little Indians. Bestel vandaag nog en geef je baby een trendy en comfortabele look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies