Jollein

Slaapzak Afrits Mouw 110 cm Farm

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Hoogte 110 cm
Materiaal Katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Farm
Merk product code 016-542-66079

Op zoek naar een comfortabele en praktische slaapzak voor je kind? Dan is de Slaapzak Afrits Mouw 110 cm van Jollein de perfecte keuze! Deze slaapzak is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een hoogte van 110 cm, waardoor het ideaal is voor kinderen van verschillende leeftijden.

Deze slaapzak is gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een zacht en ademend gevoel. Het materiaal is perfect voor de gevoelige huid van kinderen en zorgt ervoor dat ze comfortabel kunnen slapen, ongeacht het seizoen.

De Slaapzak Afrits Mouw 110 cm is afkomstig van het bekende merk Jollein, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten. Deze slaapzak is onderdeel van de Farm-collectie van Jollein, wat zorgt voor een leuke en speelse uitstraling. De merk kleurnaam van deze slaapzak is "Farm" en de merk product code is "016-542-66079".

Met de Slaapzak Afrits Mouw 110 cm van Jollein geef je je kind een goede nachtrust en een stijlvolle look. Bestel deze slaapzak vandaag nog en laat je kind genieten van ultiem comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies