Claesens

Baby Pyjama Set Planet Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Claesens
Merk kleurnaam Planet Orange
Merk product code 225331B
Mouwlengte Lange mouw

Op zoek naar een schattige en comfortabele pyjama set voor je kleintje? Dan is de Baby Pyjama Set van Claesens precies wat je nodig hebt! Deze pyjama set behoort tot de categorie Pyjamas en is speciaal ontworpen voor baby's.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze pyjama set het ultieme comfort voor je kleintje. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat je baby heerlijk kan slapen en zich vrij kan bewegen. Geen gedoe meer met ongemakkelijke pyjama's!

De Baby Pyjama Set is van het bekende merk Claesens. Claesens staat bekend om hun kwaliteitsproducten en trendy ontwerpen. Met deze pyjama set geef je je baby een stijlvolle look, zelfs tijdens het slapen!

Deze specifieke pyjama set heeft de kleur "Planet Orange", wat zorgt voor een vrolijke en speelse uitstraling. De lange mouwen zorgen ervoor dat je baby warm blijft, zelfs tijdens koudere nachten.

Met de productcode "225331B" is deze Baby Pyjama Set gemakkelijk te vinden en te bestellen. Wacht niet langer en geef je kleintje het comfort en de stijl die ze verdienen met deze geweldige pyjama set van Claesens!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies