Tommy Hilfiger

TH1710503 Rosekleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Leer
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Rosekleurig
Merk product code TH1710503
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de TH1710503 van Tommy Hilfiger precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 11 mm heeft dit analoge horloge de ideale afmetingen om je pols te sieren. De roségoudkleurige kast geeft het horloge een luxe uitstraling, terwijl de blauwe wijzerplaat een opvallend contrast vormt.

Dit horloge is voorzien van een mineraalglas, dat zorgt voor een optimale bescherming tegen krassen en stoten. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurig de tijd kunt aflezen. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

Het bandje van dit horloge is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een luxe uitstraling. De rosekleurige details van het merk geven het horloge een extra touch of style. Met de ronde vorm is dit horloge tijdloos en past het bij elke outfit.

Met de TH1710503 van Tommy Hilfiger haal je een kwalitatief hoogwaardig horloge in huis dat zowel stijlvol als functioneel is. Bestel nu en maak een statement met je polssieraad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies