Smarty 2.0

SW039A Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 41 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code SW039A
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een stoer en trendy horloge voor kinderen? Dan is de Smarty 2.0 SW039A Smartwatch echt iets voor jou! Met een horlogekast diameter van 41 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge perfect voor kleine polsen. De zwarte horlogekast en de rechthoekige vorm geven dit horloge een moderne uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van sterk Gorilla glas, waardoor het bestand is tegen krassen en stoten. Met een Quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Daarnaast is de SW039A waterbestendig tot 3 ATM, waardoor het horloge bestand is tegen spatwater.

De zwarte wijzerplaat en de siliconen band maken dit horloge helemaal af. De Smarty 2.0 SW039A is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een stijlvolle en tijdloze look. Het horloge is voorzien van het merklogo en de productcode SW039A, waardoor je altijd kunt laten zien welk horloge je draagt.

Met de Smarty 2.0 SW039A Smartwatch ben je niet alleen bij de tijd, maar loop je ook nog eens in stijl. Bestel nu en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies