Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Smarty 2.0

SW036A Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 14 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code SW036A
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect past bij volwassenen? Dan is de SW036A van Smarty 2.0 precies wat je nodig hebt. Met een horlogekast diameter van 46 mm en een dikte van 14 mm, heeft dit horloge een indrukwekkende aanwezigheid om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft een moderne en elegante uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van Gorilla glas, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Met het Quartz uurwerk ben je verzekerd van een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Daarnaast is de SW036A waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge zorgt voor een strakke en moderne look. Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. De combinatie van de zwarte kleur van het merk en de productcode SW036A geeft dit horloge een unieke uitstraling.

Met zijn ronde vorm is de SW036A een tijdloos accessoire dat perfect past bij elke outfit. Of je nu naar een formele gelegenheid gaat of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, dit horloge voegt een vleugje elegantie toe aan je look.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies