Smarty 2.0

SW026A Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code SW026A
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect past bij volwassenen? Dan is de SW026A van Smarty 2.0 precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 13 mm is dit horloge de ideale maat voor dagelijks gebruik. De zwarte kleur van de kast geeft een moderne uitstraling, terwijl het Gorilla glas zorgt voor duurzaamheid en bescherming.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Daarnaast is het waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten. De zwarte wijzerplaat geeft een strakke en minimalistische look, terwijl het siliconen materiaal zorgt voor comfort en flexibiliteit.

Met de SW026A van Smarty 2.0 haal je niet alleen een functioneel horloge in huis, maar ook een fashion statement. De zwarte kleurnaam en productcode maken het gemakkelijk om dit horloge te vinden en te bestellen. De ronde vorm voegt een klassiek element toe aan het ontwerp, waardoor het horloge tijdloos en veelzijdig is.

Wacht niet langer en voeg de SW026A van Smarty 2.0 toe aan je collectie. Met zijn indrukwekkende kenmerken en stijlvolle uitstraling is dit horloge een must-have voor elke fashion-forward volwassene. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en mode!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies