Skagen

Aaren Naturals Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Leer
Merk Skagen
Merk kleurnaam Black
Merk product code SKW6727
Serie Aaren Naturals
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij je volwassen stijl? Dan is de Aaren Naturals van Skagen echt iets voor jou. Met een horlogekast diameter van 40 mm en een dikte van 8 mm, heeft dit analoge horloge de ideale afmetingen om je pols te sieren. De zwarte kleur van de horlogekast geeft een moderne en elegante uitstraling.

Het mineraalglas van dit horloge zorgt voor een duurzame bescherming tegen krassen en stoten, zodat je er lang van kunt genieten. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdweergave, terwijl de waterbestendigheid van 5 ATM ervoor zorgt dat je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten, zoals handen wassen en lichte regenbuien.

De blauwe wijzerplaat van de Aaren Naturals geeft een speels en fris accent aan het horloge. Het leer van de band voelt comfortabel aan op je pols en geeft een luxe uitstraling. Skagen, een bekend merk in de horlogewereld, heeft dit horloge ontworpen en de kleurnaam "Black" gekozen om de tijdloze elegantie van het horloge te benadrukken. De productcode SKW6727 en de serie "Aaren Naturals" maken dit horloge uniek en herkenbaar.

Met een gespsluiting en een ronde vorm is de Aaren Naturals niet alleen praktisch, maar ook trendy. Dit horloge is de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken en je persoonlijke stijl te laten zien. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Aaren Naturals horloge en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies