Seiko

SSB391P1 Tweekleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 41 mm
Horloge kast dikte 14 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Titanium
Merk Seiko
Merk kleurnaam Tweekleurig
Merk product code SSB391P1
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Maak kennis met de SSB391P1, een stijlvol analoog horloge voor heren van het gerenommeerde merk Seiko. Met zijn grijze kast en tweekleurige merknaam straalt dit horloge klasse en elegantie uit. De ronde vorm en een diameter van 41 mm maken het een perfect accessoire voor elke gelegenheid.

Dit horloge is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel. Met een chronograaf-functie kunt u nauwkeurig de tijd meten, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave.

Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoeft u zich geen zorgen te maken over waterschade. Of u nu gaat zwemmen, douchen of uw handen wast, dit horloge kan het allemaal aan. De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de grijze kast en voegt een vleugje verfijning toe aan uw pols.

Gemaakt van titanium, is dit horloge niet alleen lichtgewicht en comfortabel om te dragen, maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage. De druksluiting zorgt voor een veilige en gemakkelijke bevestiging om uw pols.

Met de SSB391P1 van Seiko haalt u een tijdloos en betrouwbaar horloge in huis. Of u het nu draagt tijdens formele gelegenheden of casual bijeenkomsten, dit horloge zal zeker de aandacht trekken en uw stijl naar een hoger niveau tillen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies