Michael Kors

Portia MK3844 Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code MK3844
Serie Portia
Type sluiting Vouwsluiting
Vorm Rond

De Portia MK3844 is een prachtig analoog horloge voor dames. Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van 8 mm, heeft dit horloge een elegante en verfijnde uitstraling. De goudkleurige kast en de goudkleurige wijzerplaat geven het horloge een luxe uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Het uurwerk van dit horloge is quartz, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 5 ATM is dit horloge ook geschikt om te dragen tijdens het zwemmen of douchen.

De Portia MK3844 is gemaakt van roestvrij staal en draagt het merk Michael Kors. Het horloge heeft een vouwsluiting, waardoor het gemakkelijk aan en uit te doen is. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke en tijdloze uitstraling.

Dit horloge uit de Portia serie is perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvol en trendy accessoire. Met de goudkleurige kast en het merkproductcode MK3844 is dit horloge een echte eyecatcher. Voeg een vleugje luxe toe aan je outfit met de Portia MK3844!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies