Michael Kors

Everest Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Gold
Merk product code MK7212
Serie Jet Set
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

De Everest is een prachtig analoog horloge voor dames. Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge perfect om je pols te accentueren. De goudkleurige kast geeft een luxe uitstraling, terwijl het mineraalglas duurzaamheid en krasbestendigheid biedt. Het quartz uurwerk zorgt voor nauwkeurige tijdmeting en de waterbestendigheid van 5 ATM maakt dit horloge geschikt voor dagelijks gebruik.

De zilverkleurige wijzerplaat contrasteert prachtig met de goudkleurige kast en het roestvrij stalen materiaal voegt een vleugje elegantie toe. Dit horloge is van het bekende merk Michael Kors en behoort tot de Jet Set serie. Met een druksluiting is het gemakkelijk om het horloge om en af te doen, terwijl de ronde vorm tijdloze klasse uitstraalt.

Met de Everest, ook bekend als de MK7212, haal je een stijlvol accessoire in huis dat je outfit compleet maakt. Of je nu naar een formele gelegenheid gaat of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, dit horloge is een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies