Lorus

RT381AX9 Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Bruin
Materiaal Leer
Merk Lorus
Merk kleurnaam Brown
Merk product code RT381AX9
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de RT381AX9 van Lorus precies wat je nodig hebt. Dit analoge horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor heren.

Met zijn chronograaffunctie en een kastdiameter van 42 mm is dit horloge niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher om je pols. De zilverkleurige kast en de bruine wijzerplaat geven het horloge een klassieke uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is het waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtige dagen.

De RT381AX9 heeft een leren band met een gespsluiting, waardoor je het horloge eenvoudig kunt verstellen en comfortabel kunt dragen. Het ronde ontwerp geeft het horloge een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past.

Met de RT381AX9 van Lorus haal je een kwalitatief hoogwaardig horloge in huis dat zowel functioneel als stijlvol is. Bestel nu en maak een statement met je polssieraad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies