Lorus

RRX47HX9 Geel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Groen
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Materiaal Siliconen
Merk Lorus
Merk kleurnaam Geel
Merk product code RRX47HX9
Vorm Rond

Op zoek naar een trendy horloge voor kinderen? Dan is de RRX47HX9 van Lorus een absolute must-have! Met een kastdiameter van 34 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge perfect geschikt voor kleine polsen. De groene kleur van de horlogekast en wijzerplaat zorgen voor een frisse en speelse uitstraling. Het horlogeglas is gemaakt van acryl, wat zorgt voor een duurzaam en krasbestendig oppervlak.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is de RRX47HX9 waterbestendig tot 10 ATM, waardoor het horloge geschikt is om te dragen tijdens het zwemmen of douchen. Het siliconen materiaal van de band zorgt voor een comfortabele pasvorm en is tevens gemakkelijk schoon te maken.

Met het opvallende gele merklogo van Lorus op de wijzerplaat is dit horloge een echte eyecatcher. De ronde vorm geeft het horloge een klassieke uitstraling, terwijl de groene kleur zorgt voor een moderne twist. De RRX47HX9 is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een stijlvol fashion statement voor jonge trendsetters.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies