Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Lorus

RRX45HX9 Blauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Blauw
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Materiaal Siliconen
Merk Lorus
Merk kleurnaam Blauw
Merk product code RRX45HX9
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge voor kinderen? Dan is de RRX45HX9 van Lorus precies wat je nodig hebt. Dit analoge horloge heeft een kastdiameter van 34 mm en een dikte van 10 mm, waardoor het perfect is voor kleine polsen. De blauwe kleur van de horlogekast en wijzerplaat geeft een frisse en speelse uitstraling. Het horlogeglas is gemaakt van acryl, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Met een quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is de RRX45HX9 waterbestendig tot 10 ATM, waardoor het horloge geschikt is voor dagelijks gebruik en zelfs tijdens het zwemmen. Het siliconen materiaal van de band zorgt voor een comfortabele pasvorm en maakt het horloge lichtgewicht.

De RRX45HX9 is niet alleen functioneel, maar ook een trendy accessoire. Het blauwe merklogo op de wijzerplaat en de blauwe kleurnaam geven het horloge een speels karakter. Met de ronde vorm past dit horloge perfect bij elke outfit en gelegenheid.

Laat je kinderen stralen met de RRX45HX9 van Lorus. Bestel dit trendy horloge vandaag nog en geef ze een stijlvolle en betrouwbare metgezel!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies