Lorus

RH963KX8 Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Leer
Merk Lorus
Merk kleurnaam Brown
Merk product code RH963KX8
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de RH963KX8 van Lorus precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 42 mm en een dikte van 10 mm heeft dit analoge horloge de ideale afmetingen om opvallend maar toch subtiel te zijn. De zilverkleurige kast en de blauwe wijzerplaat geven dit horloge een moderne uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat dit horloge altijd nauwkeurig de tijd weergeeft. Bovendien is de RH963KX8 waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

Wat dit horloge echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig leer voor de band. De bruine kleur geeft een warme en klassieke uitstraling, terwijl de gespsluiting zorgt voor een comfortabele pasvorm. De ronde vorm van de kast voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met de RH963KX8 van Lorus heb je niet alleen een praktisch horloge, maar ook een fashion statement om je pols. Bestel vandaag nog en maak indruk met dit prachtige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies