Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Lorus

RG233VX9 Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 32 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Lorus
Merk kleurnaam Wit
Merk product code RG233VX9
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de RG233VX9 van Lorus echt iets voor jou. Dit prachtige analoge horloge heeft een kastdiameter van 32 mm en een kastdikte van 8 mm, waardoor het een subtiele en elegante uitstraling heeft. De zilverkleurige kast en zilverkleurige wijzerplaat geven het horloge een tijdloze en klassieke look.

Het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het mineraalglas beschermt de wijzerplaat tegen krassen en stoten, zodat je horloge er altijd als nieuw uitziet. Met het quartz uurwerk ben je verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

De RG233VX9 is ook waterbestendig tot 5 ATM, wat betekent dat je het horloge kunt dragen tijdens het handen wassen of in de regen zonder je zorgen te maken. Het ronde ontwerp van het horloge geeft het een klassieke en tijdloze uitstraling die bij elke outfit past.

Met het merk Lorus weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De RG233VX9 is verkrijgbaar in een prachtige witte kleur, waardoor het horloge een frisse en moderne uitstraling heeft. Met de productcode RG233VX9 weet je zeker dat je het juiste horloge hebt gekozen.

Maak een statement met de RG233VX9 van Lorus. Dit horloge is de perfecte mix van stijl, functionaliteit en kwaliteit. Bestel vandaag nog en geniet van een tijdloos accessoire dat elke outfit compleet maakt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies