Lorus

RG231UX9 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 32 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Leer
Merk Lorus
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code RG231UX9
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij elke outfit past? Dan is de RG231UX9 van Lorus een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 32 mm en een dikte van slechts 7 mm, heeft dit zilverkleurige horloge een elegante uitstraling die je pols siert. Het mineraalglas zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak, terwijl het quartz uurwerk ervoor zorgt dat je altijd bij de tijd bent.

De RG231UX9 is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtige dagen. De witte wijzerplaat geeft het horloge een frisse en tijdloze uitstraling, terwijl de leren band zorgt voor een comfortabele pasvorm. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten, terwijl de ronde vorm een klassieke en veelzijdige keuze is.

Met de RG231UX9 van Lorus ben je verzekerd van een horloge dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Het zwarte merklogo voegt een subtiel detail toe aan het geheel, terwijl de productcode RG231UX9 ervoor zorgt dat je precies het horloge krijgt waar je naar op zoek bent. Kies voor stijl en kwaliteit met dit prachtige horloge van Lorus.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies