Ice-Watch

Kids ICE Ola 34 mm Circus

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Rood
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Rood
Materiaal Siliconen
Merk Ice-Watch
Merk kleurnaam Circus
Merk product code IW014429
Serie ICE Ola
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge voor kinderen? Dan is de Kids ICE Ola 34 mm van Ice-Watch echt iets voor jou! Dit analoge horloge heeft een kastdiameter van 34 mm en een dikte van 9 mm, waardoor het perfect is voor kleine polsen. De rode kleur van de horlogekast geeft het een speelse uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het nauwkeurig de tijd weergeeft. Bovendien is het waterbestendig tot 10 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en zelfs tijdens het zwemmen. De rode wijzerplaat voegt een vleugje kleur toe aan het geheel, terwijl de siliconen band zorgt voor comfort en flexibiliteit.

De Kids ICE Ola 34 mm behoort tot de Circus-collectie van Ice-Watch en heeft de productcode IW014429. Het ronde ontwerp en de gespsluiting maken het gemakkelijk om het horloge om en af te doen. Of je nu op zoek bent naar een horloge voor jezelf of als cadeau voor een kind, dit horloge is een geweldige keuze. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je pols!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies