Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Guess

Watch Sparkler GW0111L3 Rosegold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Guess
Merk kleurnaam Rosegold
Merk product code GW0111L3
Serie Sparkler
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de Watch Sparkler GW0111L3 van Guess echt iets voor jou. Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een prachtige roségoudkleurige kast. Met een diameter van 38 mm en een dikte van 9 mm is dit horloge de ideale maat voor dagelijks gebruik.

Het horloge heeft een mineraal glas, wat zorgt voor een heldere en krasbestendige wijzerplaat. De quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd altijd nauwkeurig wordt weergegeven. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De wijzerplaat van dit horloge is zwart, wat zorgt voor een elegant en tijdloos design. Het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De Watch Sparkler GW0111L3 is onderdeel van de Sparkler serie van Guess, wat staat voor stijl en klasse.

Dit ronde horloge is een must-have accessoire voor elke moderne vrouw. De rosegold kleurnaam geeft het horloge een extra vleugje glamour. Met de product code GW0111L3 weet je zeker dat je een authentiek Guess horloge in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie. Bestel de Watch Sparkler GW0111L3 vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies