Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Guess

Watch Mini Soho W1009L1 Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 27 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Guess
Merk kleurnaam Silver
Merk product code W1009L1
Serie Mini Soho
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de Watch Mini Soho W1009L1 van Guess echt iets voor jou. Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een elegante uitstraling.

De Watch Mini Soho W1009L1 heeft een kastdiameter van 27 mm en een kastdikte van 8 mm. De zilverkleurige kast geeft het horloge een tijdloze en verfijnde uitstraling. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en beschermt het horloge tegen krassen.

Dit horloge werkt op quartz uurwerk, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt. Het zilverkleurige wijzerplaat past perfect bij de rest van het horloge.

De Watch Mini Soho W1009L1 is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en draagt het merk Guess met trots. De zilveren kleur geeft het horloge een moderne en chique uitstraling. Met de productcode W1009L1 en de serie Mini Soho is dit horloge een echte eyecatcher.

De ronde vorm van dit horloge maakt het tijdloos en veelzijdig. Of je het nu draagt tijdens een formele gelegenheid of gewoon in je dagelijkse leven, de Watch Mini Soho W1009L1 voegt altijd een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies