Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Guess

Watch Delta GW0051G2 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Guess
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code GW0051G2
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Watch Delta GW0051G2 van Guess echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 46 mm en een dikte van 12 mm heeft dit horloge een opvallende uitstraling. De goudkleurige kast geeft het horloge een luxe en elegante uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Daarnaast is dit horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De wijzerplaat van dit horloge is zwart, wat zorgt voor een stoere en moderne look. Het bandje is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De kleur van het merk Guess is zwart, wat perfect past bij de algehele uitstraling van dit horloge.

Met de productcode GW0051G2 en de ronde vorm is dit horloge een echte eyecatcher. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opvrolijken, de Watch Delta GW0051G2 van Guess is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies