Guess

Guess Watch Solstice Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 37 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Groen
Materiaal Siliconen
Merk Guess
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code GW0113L1
Vorm Rond

De Guess Watch Solstice is een prachtig analoog horloge voor dames. Met een kastdiameter van 37 mm en een dikte van 9 mm, heeft dit horloge een elegante en verfijnde uitstraling. De goudkleurige kast en de groene wijzerplaat creëren een stijlvol contrast dat direct de aandacht trekt.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Met een quartz uurwerk ben je verzekerd van een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor het bestand is tegen spatwater en regen.

De Guess Watch Solstice is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. Het goudkleurige merklogo van Guess op de wijzerplaat en de productcode GW0113L1 voegen een vleugje luxe toe aan dit prachtige horloge. De ronde vorm van de kast geeft het horloge een tijdloze uitstraling.

Met de Guess Watch Solstice om je pols ben je niet alleen bij de tijd, maar ook een echte trendsetter. Dit horloge is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden. Voeg dit stijlvolle accessoire toe aan je collectie en maak een statement met je persoonlijke stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies