Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Fossil

Carlie Mini ES4700 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 28 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Stainless steel
Merk Fossil
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code ES4700
Serie Carlie Mini
Vorm Rond

De Carlie Mini ES4700 is een prachtig dameshorloge uit de categorie Analoge horloges. Met een kastdiameter van 28 mm en een dikte van 7 mm is dit horloge elegant en subtiel. De roségoudkleurige kast geeft het horloge een luxe uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 3 ATM is de Carlie Mini ES4700 bestand tegen spatwater, waardoor het horloge geschikt is voor dagelijks gebruik.

De zwarte wijzerplaat contrasteert mooi met de roségoudkleurige kast en de zwarte kleurnaam van het merk Fossil. De ES4700 is onderdeel van de Carlie Mini serie en heeft een klassieke ronde vorm. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Met de Carlie Mini ES4700 om je pols ben je altijd stijlvol en bij de tijd. Dit horloge is een perfecte aanvulling op elke outfit en een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies