Emporio Armani

Luigi AR1692 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 41 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Leer
Merk Emporio Armani
Merk kleurnaam Black
Merk product code AR1692
Serie Luigi
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Luigi AR1692 is een stijlvol herenhorloge uit de Analoge horloges collectie van Emporio Armani. Met een kastdiameter van 41 mm en een dikte van 10 mm heeft dit horloge een elegante uitstraling. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat creëren een tijdloos en klassiek design.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het uurwerk van dit horloge is quartz, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Met een waterbestendigheid van 5 ATM is dit horloge ook geschikt om te dragen tijdens het zwemmen of douchen.

De Luigi AR1692 heeft een leren band met een gespsluiting, waardoor het horloge comfortabel om de pols zit. Het merk Emporio Armani staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De Luigi-serie combineert stijl en functionaliteit op een unieke manier.

Met de Luigi AR1692 voeg je een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Of je nu naar een formele gelegenheid gaat of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, dit horloge is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog jouw eigen Luigi AR1692 en ervaar de tijdloze klasse van Emporio Armani.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies