Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Emporio Armani

Luigi AR11429 Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Emporio Armani
Merk kleurnaam Silver
Merk product code AR11429
Serie Luigi
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke outfit? Dan is de Luigi AR11429 van Emporio Armani een uitstekende keuze. Dit herenhorloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een zilverkleurige kast met een diameter van 46 mm en een dikte van 9 mm.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is de Luigi AR11429 waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenbuien.

De wijzerplaat van dit horloge is zwart, wat een elegant contrast creëert met de zilverkleurige kast. Het materiaal van de Luigi AR11429 is roestvrij staal, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een lange levensduur van het horloge.

Emporio Armani, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn hoogwaardige producten. De Luigi AR11429 is geen uitzondering. Met de merkkleur Silver en de productcode AR11429 is dit horloge een ware eyecatcher.

De Luigi-serie van Emporio Armani staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en de ronde vorm van dit horloge past perfect bij deze stijl. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, de Luigi AR11429 is de ideale keuze.

Maak een statement met de Luigi AR11429 van Emporio Armani en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies