DKNY

Crosswalk NY2830 Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 26 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk DKNY
Merk kleurnaam Gold
Merk product code NY2830
Serie Crosswalk
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de Crosswalk NY2830 van DKNY een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 26 mm en een dikte van 8 mm heeft dit analoge horloge een elegante uitstraling. De goudkleurige kast en wijzerplaat geven het horloge een luxe en trendy uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd altijd nauwkeurig wordt weergegeven. Bovendien is de Crosswalk NY2830 waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De Crosswalk NY2830 is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en een comfortabele pasvorm. Het horloge is ontworpen door DKNY, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De goudkleurige afwerking van dit horloge, genaamd "Gold" door het merk, voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit.

Met de productcode NY2830 en behorend tot de serie Crosswalk, is dit horloge een echte eyecatcher. De ronde vorm geeft het horloge een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, de Crosswalk NY2830 is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies