Diesel

DZ1982 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Multi
Materiaal Siliconen
Merk Diesel
Merk kleurnaam Black
Merk product code DZ1982
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de DZ1982 van Diesel een absolute must-have. Dit analoge horloge voor heren heeft een robuuste uitstraling en is voorzien van een zwarte horlogekast met een diameter van 43 mm en een dikte van 11 mm. Het mineraalglas zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak, terwijl het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave.

Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken over regenbuien of spatten. De wijzerplaat van dit horloge is kleurrijk en trekt direct de aandacht. De siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm en is eenvoudig te sluiten met de gesp. De ronde vorm van de DZ1982 geeft het horloge een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Diesel staat bekend om zijn stoere en trendy ontwerpen, en de DZ1982 is daar geen uitzondering op. Met de merknaam "Black" en de productcode DZ1982 is dit horloge een echte eyecatcher. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt onderscheiden tijdens een speciale gelegenheid, met de DZ1982 maak je altijd een statement.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies