Diesel

Croco Digi DZ2155 Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 33 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk LCD
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Diesel
Merk kleurnaam Silver
Merk product code DZ2155
Serie Croco Digi
Vorm Vierkant

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Croco Digi DZ2155 van Diesel een uitstekende keuze. Dit analoge horloge heeft een vierkante vorm en een zilverkleurige horlogekast met een diameter van 33 mm en een dikte van 8 mm. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming van de wijzerplaat, die ook zilverkleurig is. Het horloge heeft een LCD uurwerk en is waterbestendig tot 5 ATM.

De Croco Digi DZ2155 is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het horloge niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat. Het merk Diesel staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De zilveren kleur van het horloge geeft het een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past.

Met de Croco Digi DZ2155 haal je een horloge in huis dat zowel functioneel als modieus is. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, dit horloge voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Bestel vandaag nog jouw eigen Croco Digi DZ2155 en maak een statement met je polssieraad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies