CLUSE

Boho Chic Mesh Gold Plated Black black gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk CLUSE
Merk kleurnaam black gold plated
Serie Boho Chic
Stijl Trendy
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een trendy horloge dat perfect past bij jouw boho chic stijl? Dan is de Boho Chic Mesh Gold Plated Black van CLUSE het horloge voor jou! Dit analoge horloge voor dames heeft een kast diameter van 38 mm en een kast dikte van 7 mm, waardoor het een elegant en subtiel accessoire is om je pols. De goudkleurige kast en zwarte wijzerplaat geven het horloge een luxueuze uitstraling.

Het horloge is gemaakt van roestvrij staal en heeft een mineraal glas, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is het horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenachtige dagen.

De Boho Chic Mesh Gold Plated Black is onderdeel van de Boho Chic serie van CLUSE. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De zwarte wijzerplaat in combinatie met de goudkleurige kast geeft dit horloge een unieke uitstraling die perfect past bij de trendy boho chic stijl.

Met zijn ronde vorm en trendy design is dit horloge een must-have accessoire voor elke fashionista. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt opdoffen voor een speciale gelegenheid, de Boho Chic Mesh Gold Plated Black voegt direct een vleugje stijl toe aan elke look.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies