Vans

Dunville Shades Cheetah Tortoise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Zwart
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Polycarbonaat
Materiaal pootjes Polycarbonaat
Merk Vans
Merk kleurnaam Cheetah Tortoise
Merk product code VN0A3HIQPA91
Type montuur Semi-randloos
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

De Dunville Shades zijn de perfecte zonnebrillen voor heren die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met hun zwarte polycarbonaat lenzen bieden ze niet alleen een uitstekende UV400-bescherming, maar zorgen ze ook voor een helder zicht, zelfs in fel zonlicht. Het semi-randloze montuur van polycarbonaat geeft deze zonnebrillen een moderne uitstraling, terwijl de ronde vorm een tijdloze en trendy look creëert.

Deze zonnebrillen van Vans in de kleur Cheetah Tortoise zijn een echte eyecatcher. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Dunville Shades laten ze zien waarom. De unieke merkproductcode VN0A3HIQPA91 zorgt ervoor dat je altijd de echte Vans-kwaliteit krijgt.

Of je nu op het strand bent, een festival bezoekt of gewoon een dagje in de stad doorbrengt, de Dunville Shades zijn de ideale metgezel. Ze passen perfect bij elke outfit en voegen een vleugje coolness toe aan je look. Dus waar wacht je nog op? Bescherm je ogen met stijl en kies voor de Dunville Shades!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies