Polaroid

9010/S Matte Havana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Matte Havana
Merk product code 9010/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw volwassen stijl past? Dan is de 9010/S van Polaroid de ideale keuze voor jou. Met een prachtige matte Havana kleur en een volledig omrand montuur, straalt deze zonnebril klasse en elegantie uit.

De bruine kunststof lens zorgt niet alleen voor een trendy look, maar biedt ook 100% UV-bescherming. Zo kun je zonder zorgen genieten van de zon, wetende dat je ogen goed beschermd zijn.

De 9010/S is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm, waardoor je de zonnebril de hele dag door kunt dragen zonder enig ongemak.

Met zijn rechthoekige vorm geeft de 9010/S je een trendy en eigentijdse uitstraling. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat shoppen of gewoon een wandeling maakt, deze zonnebril voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Laat jezelf stralen met de 9010/S zonnebril van Polaroid. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies