Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
MAX and Co

MO0051 Pink Other Gradient Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Glas
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Max and Co
Merk kleurnaam Pink Other Gradient Brown
Merk product code MO0051
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Vierkant

Op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de MO0051 van Max and Co de ideale keuze voor jou! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames.

De MO0051 heeft een vierkante vorm, waardoor hij een moderne en eigentijdse uitstraling heeft. De bruine glazen zorgen niet alleen voor een stijlvolle look, maar bieden ook 100% UV-bescherming. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon, terwijl je ogen goed beschermd blijven.

Deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig acetaat, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en comfort. Daarnaast heeft de MO0051 een volledig omrand montuur, wat zorgt voor een trendy en opvallende uitstraling.

De MO0051 is onderdeel van de Pink Other Gradient Brown collectie van Max and Co. De unieke kleurnaam geeft deze zonnebril een speelse en modieuze twist. Met de bijpassende merkproductcode MO0051 weet je zeker dat je een authentiek exemplaar in handen hebt.

Ben jij klaar om je zomeroutfits naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de MO0051 zonnebril van Max and Co en straal in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies