MAX and Co

MO0022 shiny bordeaux / gradient bordeaux

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Rood
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Max and Co
Merk kleurnaam shiny bordeaux / gradient bordeaux
Merk product code MO0022
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de MO0022 van Max and Co de ideale keuze voor jou. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met zijn rode lens en kunststof materiaal straalt deze zonnebril een unieke charme uit. Zowel de lens als het montuur zijn gemaakt van hoogwaardig acetaat, waardoor de bril comfortabel en duurzaam is. De pootjes zijn ook vervaardigd uit acetaat, wat zorgt voor een perfecte pasvorm.

De MO0022 heeft een volledig omrand montuur en een rechthoekige vorm, waardoor hij geschikt is voor verschillende gezichtsvormen. Daarnaast biedt deze zonnebril 100% UV-bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen.

Met de shiny bordeaux / gradient bordeaux kleur en het opvallende Max and Co merklogo op de pootjes, maak je gegarandeerd een fashion statement. De MO0022 is niet alleen een praktische accessoire, maar ook een trendy toevoeging aan je outfit.

Wacht niet langer en voeg deze stijlvolle zonnebril toe aan je collectie. Bestel nu de MO0022 van Max and Co en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies