MATT NAT

Kaya Sunglasses gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Zwart
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam gold
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Vierkant

De Kaya Zonnebril is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy look. Met een volledig omrand montuur en een vierkante vorm, straalt deze zonnebril zelfvertrouwen en klasse uit.

De zwarte kunststof lens van de Kaya Zonnebril biedt niet alleen een trendy uitstraling, maar beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-bescherming van 100% ben je verzekerd van optimale bescherming, zelfs op de zonnigste dagen.

Gemaakt van hoogwaardig metaal, zowel voor het montuur als de pootjes, is de Kaya Zonnebril duurzaam en stevig. Het gouden merkaccent van Matt Nat voegt een vleugje luxe toe aan deze trendy zonnebril.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een stadswandeling maakt of gewoon je dagelijkse outfit wilt upgraden, de Kaya Zonnebril is de perfecte keuze. Voeg een vleugje stijl toe aan elke look met deze modieuze accessoire.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies