Marc Jacobs

MARC 526/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Marc Jacobs
Merk kleurnaam Black
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de MARC 526/S van Marc Jacobs een absolute must-have. Deze zonnebril is speciaal ontworpen voor dames en heeft een trendy rechthoekige vorm. De zwarte kleur van de lens geeft een moderne en elegante uitstraling.

De MARC 526/S is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, zowel voor de lens als de montuur. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht gevoel, maar ook voor duurzaamheid en comfort tijdens het dragen. De pootjes zijn gemaakt van acetaat, wat zorgt voor een stevige en stabiele pasvorm.

Als je op zoek bent naar een zonnebril met volledig omrand montuur, dan is de MARC 526/S de perfecte keuze. Dit montuur geeft een trendy en modieuze uitstraling, waardoor je altijd in stijl bent. Daarnaast biedt deze zonnebril ook UV400 bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen.

De MARC 526/S is ontworpen door het bekende merk Marc Jacobs en is verkrijgbaar in de kleurnaam "Black". Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy designs, en deze zonnebril is daar geen uitzondering op. Met de MARC 526/S maak je een fashion statement en laat je zien dat je oog hebt voor stijl.

Kortom, de MARC 526/S is de perfecte zonnebril voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, comfort en bescherming. Met zijn rechthoekige vorm, zwarte lens, kunststof materiaal en volledig omrand montuur, is deze zonnebril een absolute must-have voor elke fashionista. Bestel nu en maak je outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies