Marc Jacobs

500/S Havana Glitter

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Marc Jacobs
Merk kleurnaam Havana Glitter
Merk product code 500/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Cat eye

Op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de 500/S van Marc Jacobs de ideale keuze voor jou! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De 500/S heeft een prachtige bruine lens die niet alleen je ogen beschermt tegen fel zonlicht, maar ook een stijlvolle uitstraling geeft. Zowel de lens als het montuur zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor de zonnebril lichtgewicht en comfortabel is om te dragen.

Met zijn volledig omrande montuur en cat eye vorm, geeft de 500/S je een trendy en vrouwelijke look. Het merk Marc Jacobs staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Havana Glitter kleurnaam voegt deze zonnebril een vleugje glamour toe aan je outfit.

Niet alleen ziet de 500/S er geweldig uit, maar hij biedt ook uitstekende UV-bescherming. Met een UV400 classificatie ben je verzekerd van maximale bescherming tegen schadelijke zonnestralen.

Maak een fashion statement en bescherm tegelijkertijd je ogen met de 500/S zonnebril van Marc Jacobs. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte mix van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies