Guess

GU6959 matte dark nickeltin / smoke mirror

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Guess
Merk kleurnaam matte dark nickeltin / smoke mirror
Merk product code GU6959
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Piloot

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de GU6959 van Guess een uitstekende keuze. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een unieke matte dark nickeltin / smoke mirror kleur, wat zorgt voor een trendy uitstraling.

De GU6959 heeft een volledig omrand montuur, gemaakt van hoogwaardig metaal. Dit zorgt niet alleen voor een stevige constructie, maar geeft de zonnebril ook een luxe uitstraling. De zwarte kunststof lens biedt niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar zorgt ook voor een helder zicht.

Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in de GU6959. Met de 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale bescherming voor je ogen, terwijl de pilootvorm van de zonnebril een trendy en tijdloze look creëert.

Met de GU6959 van Guess ben je niet alleen beschermd tegen de zon, maar loop je ook nog eens in stijl. Bestel deze modieuze zonnebril vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies