Fossil

3094/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Plastic
Merk Fossil
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3094/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jou past? Dan is de 3094/S van Fossil een absolute must-have! Deze trendy zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn ronde vorm en volledig omrand montuur geeft hij je een unieke en modieuze uitstraling.

De 3094/S heeft een zwarte lens en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Zowel de lens als het montuur en de pootjes zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof en plastic. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort, maar ook voor een lange levensduur van de zonnebril.

Met 100% UV-bescherming ben je met de 3094/S verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon onderweg bent, deze zonnebril beschermt je ogen altijd tegen UV-straling.

De 3094/S is afkomstig van het gerenommeerde merk Fossil en heeft de kleurnaam "Black". Met zijn merkproductcode 3094/S ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product. Laat jezelf stralen met deze trendy zonnebril en geef je outfit een fashionable touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies