Fossil

3083/S Havana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Fossil
Merk kleurnaam Havana
Merk product code 3083/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Cat eye

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de 3083/S van Fossil een absolute must-have! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn bruine lenzen en cat eye-vorm geeft hij je een trendy en vrouwelijke uitstraling.

De 3083/S heeft een volledig omrand montuur gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De kunststof lenzen bieden niet alleen een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar zorgen ook voor een helder en scherp zicht. Daarnaast zijn de pootjes van deze zonnebril ook gemaakt van metaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Als je op zoek bent naar een zonnebril van topkwaliteit, dan is Fossil het merk voor jou. De 3083/S is voorzien van het Fossil-logo en heeft de kleurnaam Havana, wat zorgt voor een trendy en modieuze uitstraling. Met de merkproductcode 3083/S weet je zeker dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

Naast zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen, biedt de 3083/S ook een uitstekende UV-bescherming van 100%. Je ogen worden beschermd tegen schadelijke zonnestralen, zodat je onbezorgd kunt genieten van de zon. Met deze zonnebril ben je niet alleen fashionable, maar ook verstandig bezig!

Wacht niet langer en voeg de 3083/S van Fossil toe aan je collectie. Met zijn trendy design, hoogwaardige materialen en uitstekende UV-bescherming is deze zonnebril een absolute must-have voor elke fashionista. Bestel hem nu en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies