Adidas

SP0024 matte blue / blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Blauw
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Plastic
Merk Adidas
Merk kleurnaam matte blue / blue
Merk product code SP0024
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw volwassen stijl past? Dan is de SP0024 van Adidas een absolute must-have. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een rechthoekige vorm die je gezicht mooi accentueert.

De blauwe lens van de SP0024 zorgt niet alleen voor een trendy uitstraling, maar biedt ook 100% UV-bescherming. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon, wetende dat je ogen goed beschermd zijn. Het kunststof materiaal van zowel de lens als het montuur en de pootjes zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort.

De SP0024 heeft een volledig omrand montuur, wat zorgt voor een moderne en stoere look. Het matte blue / blue kleurenschema van Adidas geeft deze zonnebril een unieke uitstraling. Met de merkproductcode SP0024 weet je zeker dat je een authentiek Adidas-product in handen hebt.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een terrasje pakt of gewoon een fashionable accessoire wilt toevoegen aan je outfit, de SP0024 is de perfecte keuze. Bestel nu en maak een statement met deze trendy zonnebril van Adidas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies