Samsonite

Happy Sammies Eco Toilet Kit Lion Lester

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23.5 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 18 cm
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Lion Lester
Merk product code 142469
Serie Happy Sammies eco
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Badkamer

Op zoek naar een praktische en milieuvriendelijke toilettas voor je kinderen? Dan is de Happy Sammies Eco Toilet Kit van Samsonite de perfecte keuze. Met een breedte van 23.5 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 18 cm biedt deze toilettas voldoende ruimte voor alle benodigdheden. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze toilettas niet alleen stijlvol, maar ook vriendelijk voor het milieu.

De Happy Sammies Eco Toilet Kit is onderdeel van de Happy Sammies eco serie en heeft een ritssluiting voor gemakkelijke toegang tot de inhoud. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en met de merk kleurnaam "Lion Lester" voegt deze toilettas een vleugje speelsheid toe aan de badkamer.

Of je nu op reis gaat of gewoon thuis wilt organiseren, deze toilettas is een must-have. Bestel vandaag nog de Happy Sammies Eco Toilet Kit en geef je kinderen een praktische en stijlvolle manier om hun toiletartikelen op te bergen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies