Reisenthel

Wrapcosmetic Signature Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 10 cm
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Signature Navy
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Gesp
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol make-up tasje? Dan is de Wrapcosmetic van Reisenthel perfect voor jou! Dit make-up tasje behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en heeft een afmeting van 26 cm breed, 3 cm diep en 10 cm hoog.

De Wrapcosmetic is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het een duurzame keuze is. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit. Het tasje heeft een mooie Signature Navy kleur, die het een trendy uitstraling geeft.

Wat dit make-up tasje echt onderscheidt, zijn de handige opberg opties. Het heeft 2 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je al je make-up en verzorgingsproducten georganiseerd kunt opbergen. Geen gedoe meer met rondslingerende spullen!

De Wrapcosmetic sluit met een gesp, wat zorgt voor extra veiligheid en zekerheid. Je kunt erop vertrouwen dat je make-up goed beschermd is, zelfs als je onderweg bent. Dit maakt het tasje ideaal voor op reis, maar ook voor dagelijks gebruik in de badkamer.

Kortom, de Wrapcosmetic van Reisenthel is een must-have accessoire voor elke fashionista. Met zijn praktische indeling, duurzame materialen en trendy uitstraling, zal dit make-up tasje zeker aan al je verwachtingen voldoen. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en stijlvolle make-up routine!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies